Maak je tuin helemaal compleet

Maak je tuin helemaal compleet

30 mei 2022 0 Door Sophie

Je tuin: niets is fijner dan op een zomaar avond nog een kop thee te drinken in je tuin. Maar Dit is Natuurlijk het allerleukst Als de tuinen er precies uitziet zoals je dat zou willen Dit kan voor veel Mensen een stuk lastiger zijn dan bijvoorbeeld het inrichten van de woonkamer. In de woonkamer kun je Natuurlijk gewoon de bank een andere plek geven of de muur een andere kleur. Bijentuin voelen Mensen zich vaak een stuk onzekerder Als het gaat over de inrichting fund kleine veranderingen kunnen namelijk al heel groot voelen nou juist Dit is eigenlijk ook wat het heel makkelijk maakt. Ik heb een paar kleine aanpassingen kun je al groot resultaat boeken waardoor je ook niet heel lang bezig hoeft te zijn met de vraag. Hoe maak ik mijn tuin mooier of precies zoals ik het graag zou willen. Hieronder zijn een paar ideeën voor een mooie en stijlvolle tuin Zonder dat je heel veel daaraan hoeft te veranderen.

Een overkapping

Een overkapping zie je meestal altijd wel ergens In de straat maar om er ook echt voor te kiezen hebben mensen vaak toch de tijd nodig. Het is heel normaal om je af te vragen: past een overkapping wel echt in mijn tuin? En is het de investering echt waard? Maar juist daarvoor is een Douglas overkapping op maat perfect. Deze overkapping is namelijk ontworpen aan de hand van de maat van je tuin Er is is dus geen sprake van veel te groot of te klein. Met een overkapping kun je heel veel dus eigenlijk creëer je vooral nieuwe mogelijkheden.

Een zithoek

Een voorbeeld van wat Je kunt doen met een overkapping is het creëren van een zithoek. Met een zit hoek kan je tuin echt helemaal compleet maken en met een zithoek wordt niet bedoeld een goede stoel maar echt een plek die bedoeld is om langer de tijd in door te brengen. Je zal merken dat wanneer je een zithoek In de tuin hebt, je opeens ook veel sneller vrienden of familie uitnodigt. En hoe leuk is dat!

Mooie planten

En natuurlijk: een tuin is niet compleet zonder groen. Maar je tuin ook compleet maken met mooie planten is toch niet vanzelfsprekend. Als het gaat over planten In de tuin dan is de uitspraak die Je kunt aanhouden: beter iets te veel dan iets te weinig. Zorg ervoor dat je planten hebt die je goed kunt onderhouden en die goed kunnen groeien In de tuin, denk aan hoeveel zon en water hebben ze nodig.